AGREAL.SK, SPOL. S R.O.
KANCELÁRIA: PRI HABÁNSKOM MLYNE 38
811 04 BRATISLAVA
TEL.: 02-5262 3969

Naša ponuka / Predaj domov

Nehnutelnosť 2849499
1. publikácia 31.07.2023
Aktualizovaný 27.02.2024

Moderný 5-izbový prímorský rodinný dom, Dalmácia, 2. rad od mora s výhľadom

Druh / Typ Rodinný dom / Predaj
Štát: Chorvátsko
Mesto:
Ulica: Privlaka
Cena: 355 000,00 €
Celková podlahová plocha: 99 m2

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na predaj rekreačný dom v malom developerskom projekte v obci Privlaka pri Zadare, s balkónom, záhradnou terasou a efektívnym využitím priestoru, Dom ponúka veľký priestor na život ako aj dostatočný počet izieb na spanie. Stavbu zabezpečuje slovenský developer so skúsenosťami. Na stavbu domov používa vždy kvalitné materiály a stavbu osobne dozoruje až do jej úplného dokončenia vrátane zabezpečenia listu vlastníctva, kolaudačného a užívacieho povolenia. Všetky domy sú v prevedení štandard s možnosťou kompletného dozariadenia nábytkom v prípade záujmu klienta. V cene je zahrnuté aj zriadenie internet pripojenia a satelitnej TV so slovenskými a českými kanálmi.

Novostavba sa nachádza v tichej lokalite na prekrásnom pozemku vzdialeného len 20 metrov od mora. Pred komplexom je pláž, ktorá kopíruje more peknou promenádou vhodnou na plávanie, prechádzku ale aj športové aktivity ako napr. beh, bicyklovanie alebo korčule. V blízkosti sa nachádzajú potraviny, beach bar, reštaurácie a cyklotrasy.

Privlaka je idylické rybárske mestečko v Dalmácii. Okrem kompletnej občianskej vybavenosti (obchody, reštaurácie, plážové bary, marina, hotel), ponúka krásnu piesočnú pláž. Od hlavného mesta župánie – Zadaru je vzdialené 20 km. Do Zadaru sa dostanete zo Slovenska priamo po diaľnici od 700 do 900 kilometrov podľa toho, z ktorého miesta na Slovensku vyrazíte.

Prednosťou lokality Privlaka nie je len skvelé more a jej vybavenie, ale aj možnosti trávenia času, ktoré poskytuje. Okrem neďalekého Zadaru je lákadlom lokality aj 5 km vzdialené historické mestečko Nin, ktoré bolo sídlom chorvátskych kráľov. Hoci je len na malom ostrovčeku v lagúne, je najstarším chorvátskym kráľovským mestom. Mimo malebných uličiek, rímskych a kresťanských pamiatok, zaujme aj pekná piesčitá Ninská lagúna.

Okrem pohody pri kúpaní v mori má Privlaka široké možnosti aj pre rekreačný šport. Príjemné cyklotrasy ponúkajú vychutnať si čas v Chorvátsku aj inak.

Privlaka má okrem povestných piesčitých pláží ešte jeden dar prírody: prírodné liečivé bahno na niektorých plážach. Lokálna salinizácia, či celotelový zábal je tu známy od rímskych čias. Nejde len o reumatické ochorenia a poruchy pohybového systému, ale aj o prostú regeneráciu, zníženie príznakov celulitídy a detoxikáciu prírodnou formou.

ŠTANDARD
-dvere (interiér, exteriér), podlahy, sanita, dlažby, obkladačky, príprava na klimatizáciu, elektroinštalácia.

ZA DOPLATOK
-klimatizácia, podlahové vykurovanie, kuchynská linka, nábytok

DOM S4
Pozemok: 125,72 vrátane parkovania
úžitková plocha: 98,58 m²
loggia: 8 m²

Ceny: 2. rad od mora 355 000 € (voľné 1 dom z piatich)
1. rad od mora - vypredané

Dohotovenie: koniec roka 2023

Charakteristiky:

Kategória:
Domy a vily
Stav objektu:
novostavba
Počet miestností:
5
Podlahová plocha:
99 m2
Plocha pozemku:
126 m2
Energ. certifikát:
neuvedené
Balkón:
nie
Loggia:
áno
Terasa:
nie
ID inzerátu:
I-RD-271117739
Ilja Miškovič

Iné kontaktné údaje: +421 2 5262 3969
Adresa:
Pri Habánskom mlyne 38
811 04 Bratislava - Staré Mesto
Slovenská republika
Hovoríme anglicky, nemecky, francúzsky, španielsky, rusky

Podobné nehnuteľnosti

cena 3 500 000 €
Predaj
Popolná
Bratislava-Rača
cena 680 000 €
cena 649 000 €