AGREAL.SK, SPOL. S R.O.
KANCELÁRIA: PRI HABÁNSKOM MLYNE 38
811 04 BRATISLAVA
TEL.: 02-5262 3969

Naša ponuka / Predaj pozemkov

Nehnutelnosť 3237146
1. publikácia 14.10.2024
Aktualizovaný 14.10.2024

Predaj- investičný pozemok v obci BERNOLÁKOVO o výmere 14.062 m2 pri Malom Dunaji.

Druh / Typ orná pôda / Predaj
Štát: Slovensko
Mesto: Bernolákovo
Ulica: Lúčna
Cena: 25,00 €/m2
Celková podlahová plocha: 14062 m2

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na predaj veľký a dostatočne široký (26 m) investičný pozemok v obci Bernolákovo o výmere 14.062 m2 (1,4ha), s elektrinou (vzduch), pri Malom Dunaji v lokalite Biela Voda, chate a parku, v blízkosti rýchlo rastúcej a aktuálne už najväčšej obce na Slovensku – Bernolákovo v strategicky veľmi dobrej lokalite s perspektívou zástavby a rastu.
Pozemok Bernolákovo – v blízkosti sa nachádza krásny kaštieľ Theresia Chateau, najväčšie golfové ihrisko v SR, rozvinutá infraštruktúra najväčšej obce v SR, Bratislava v dosahu len 8 kilometrov, nový prístup 127 priamo z hlavnej diaľnice E58 – len 1,5-2km z diaľnice k hranice obce a kaštieľu!
Účel- investičný zámer: AirBnB, MOBILNÉ DOMY atď. (po dohode s MÚ Bernolákovo), fotovoltika, bio farma, chov koní, kôz, včiel + pestovanie stromov, atď. Po rozšírení ÚP vlastná cesta a 2 rady RD.
Pozemok pozostáva z 2 parciel, predávaných len spolu. Spodná parcela hraničí s Malým Dunajom (Biela Voda), a v jej tesnej blízkosti je postavená rozprávková chata Dunajka. Na brehu je rekreačný park s lavičkami. Oproti cez rieku je tzv. Totemová lúka. Brežný pozemok je tak lokalizovaný pri doslova rozprávkovej scenérii, tesnú blízkosť ktorej je možné využiť ako unikátnu atrakciu napr. pri projekte AirBnB, mobilných domov, FV, atď.
Medzi spodnou a hornou parcelou je prístupová cesta s elektrickým vedením (vzduch). Na pozemok Bernolákovo vedie prístupová cesta z asfaltovej Lúčnej ul. odbočkou po udržiavanej ceste s betónovým podkladom, na jej konci sú umiestnené domy s celoročným obývaním. Po odbočke cca 100m po ceste prístupnej bežným autom sa ocitáte priamo na pozemku. Viď fotografická a 3D dokumentácia nižšie. Pozemok je vhodný na okamžité využitie v rámci možností, určených typom, legislatívou, a schválených MÚ. Vzhľadom na tempo rastu obce v posledných rokoch je možné predpokladať že v budúcnosti bude lokalita pozemku investične vysoko zaujímavá a pozemky narastú na cene.
Výborný aj ako investícia – vzhľadom na perspektívu a plánovaný rast obce je VEĽMI pravdepodobné, že ceny v okolí pôjdu hore. Uvedený pozemok je v blízkosti rastúcej obce BERNOLÁKOVO, v extraviláne, v blízkosti sú luxusné vily a rodinné domy. Stavebné pozemky v intraviláne Bernolákova sa už dnes predávajú za cca 400,- EUR/m2.
Na tomto a pozemku je navrhnutá investičná štúdia počítajúca s (budúcou) výstavbou dvoch radov rodinných domov a prístupovej cesty vedúcej pomedzi nich. Projekt je podmienený rozšírením územného plánu obce a dostávate ho bezodplatne v rámci ceny. Projekt rešpektuje tvar a dispozíciu pozemkov na predaj a ponúka možnosť atraktívneho zhodnotenia vloženej investície. V prípade ďalšieho rastu obce (rast je už naštartovaný týmto smerom) bude možné pozemky využiť na rozsiahlejšie a investične náročnejšie developerské zámery – ako výstavba bytových domov, apartmánov atď. Na pozemku Bernolákovo sa pohodlne zmestia 2 rady RD vrátane prístupovej cesty v strede. Vlastníctvo pozemkov je plne vysporiadané, bez tiarch a bremien s prístupom.
Cena: 25,00 €/m2, t.j. 350.000,- EUR (zľava pri rýchlom jednaní) vrátane provízie s kvalitného právneho a katastrálneho servisu
Kontakt: 0903/ 240 848 , alzafari-ZVNC-agreal.sk

Cena zahŕňa:
- kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti
- kompletný právny servis zabezpečený advokátmi s dlhoročnou praxou v oblasti realitného
a katastrálneho práva
- realitné, katastrálne, daňové a právne poradenstvo a asistencia
- možnosť autorizácie zmlúv o prevode vlastníctva advokátskou kanceláriou, čo predstavuje
najvyššiu formu právnej ochrany pri kúpe nehnuteľnosti
- služby spojené s odovzdaním nehnuteľnosti a prepisom energií u jednotlivých
dodávateľov
V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru:
- zabezpečenie vypracovania znaleckého posudku
- bezplatné sprostredkovanie hypotekárneho úveru prostredníctvom našich
zmluvných partnerov

Charakteristiky:

Kategória:
Pozemky
Plocha pozemku:
14062 m2
Vodovod:
neuvedené
Umiestnenie Elektriny:
pri pozemku
Umiestnenie Plynu:
neuvedené
Umiestnenie kanalizácie:
neuvedené
Dátová prípojka:
neuvedené
ID inzerátu:
2711129920
Mgr. Radovan Al Zafari

Iné kontaktné údaje: +421 2 5262 3969
Adresa:
Pri Habánskom mlyne 38
811 04 Bratislava - Staré Mesto
Slovenská republika
Hovoríme anglicky, nemecky, francúzsky, španielsky, rusky

Podobné nehnuteľnosti